21 Aralık 2009 Pazartesi

Ezel 11. Bolum Ozeti

Ezel dizisi 11. Bölüm

Eyşan ile Cengiz'in tartışması sırasında kaseti alan Can evden kaçmaktadır. Eyşan ve Cengiz onu ararlar ve Canı bi ateş başında yakalarlar. Can kaseti ateşe atmak üzeredir. Her nekadar cengiz bunu istemesede Eyşan'dan destek alan Can kaseti ateşe atmıştır. Cengiz bu duuma üzülüp eve dönerken ekranda Serdar belirir ; kaset elindedir ve artık o da güçlüdür.


Ali'nin Rüyaları ve Korkuları
Ali Ömer'in kendisini lanetlediğini düşünmeye başlar ; rüyasında cinayeti ardındanda Ömer'i görür.

Katil Ömer!


Mert 'in yaptığı haber ile Meliha Hanım ve Mümtaz Bey yıkılır. Meliha hanım yaşadığı büyük üzüntü sonrası Ezel ile otururken Mert'ten abisinin verdiği mektubuokumasını ister okuduktan sonra sitem eden Meliha Hanım mektubu zorla yaktırır. Ezel evden çıkarken Meliha hanımın sitemiyle karşılaşır. Meliha hanım Ezel'i değil Ömer'i sevdiğini söyleyerek Ezel'e düzelene kadar gelmemesini söyler.

Ramiz Dayı - Ramiz KARAESKİ
Ali , Ramiz'in ofisini basar ancak kimseyi bulamaz çünkü Ali'nin geliceğini öğrenen Ezel Ramiz Dayı'nın gitmesini ister. Ramiz Dayı, Selma adlı birinin evine gider.
Ezel , Ali'yi iyice köşeye sıkıştırmaktadır. Tevfik , Ali'ye Cengiz!in onu bitireceğini söylediğini anlatır. Ali iyice daralır.

Eyşan ve Ezel!

Kumarhaneye birlikte gelen Ezel ve Eyşan çıkışta da beraber çıkmışlardır ve bir bankta içki içip dertleşirler. Ezel eve gitmesi için Eyşan' taksiye bindirirken Eyşan onu öpmeye kalkar Ezel buna izin vermeyerek Bahar'la birlikte olduğunu söyler. Bunu duyan Eyşan bozulur ve gider.

Serdar...

Kaseti eline geçiren Serdar Cengiz'e şantaj yapar. Bunun üzerine Cengiz Ali'yi arıyarak Serdar'ın işini bitirmesini ister. Ali gizlice Serdar'ın bulunduğu eve girer Serdar'ın kafasına silahı dayar ama kötü bir süprizle karşılaşır. Serdar o sırada Ali'nin işlediği cinayetin görüntülerini izlemektedir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder