14 Ocak 2010 Perşembe

Ezel Kanal Degistirdi

Reyting rekorlar kıran Ezel dizisi Atv ile anlaştı. Ramiz dayının oynadığı dizi olan Ezel ekonomik sıkıntılar yüzünden kanalını değiştirdi.

Ezel'in Show TV'den atv'ye geçtiği haberi televizyon dünyasına bomba gibi düştü. Dizinin vergi kıskacından kurtulmak için atv'ye geçtiği yönündeki iddialardan sonra Ay Yapım'ın büyük patronu Ekrem Çatay bir açıklama yaptı.

Ekrem Çatay, Medyatava'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi;"Şirketin vergi borcu olduğu ve bu yüzden Maliye'nin baskısından kurtulmak için atv şemsiyesi altına geçtiği dedikodusu yapılıyor. Bu hem atv'ye hem de bize yapılmış büyük bir ayıptır. İftiradır. Ay Yapım'ın ödenmemiş bir kuruş vergi borcu yok. Vergi cezası da almış değil. Bunu öğrenmek çok zor değil, isteyen vergi dairesine gidip sorabilir"."Show TV ile anlaşamadığımız için ayrıldık. Büyük paralar karşılığı dizi atv'ye transfer olmuş değil. Aynı bütçeyle atv'ye geçtik.

Dizilerimizi transfer etmek bizim şirketimizde pek rastlanan bir olay değildir. Ancak bu sefer böyle olması gerekti"...Gelen bilgilere göre ise Ezel'in atv'ye geçmesinin nedeni altında Show TV'nin ödemeleri zamanında yapmaması yatıyor.

Ramiz Dayı'yı Atv'de izlemek nasıl olıır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder